Despre mine

Cine sunt?

Personalitate in lucru. Uneori mai matura, alteori mai putin. Neatenta sau hiperatenta, "unapologetic" sau suprapoliticoasa, insensibila sau "drama queen", profesionista sau boema.
Ma straduiesc sa fiu mai mult eu si mai putin altcineva.
Propriul meu fel de Glorious Mess.
Aaa, va interesa partea de freelancing?


Ce fac? 

De obicei, doar ce imi place. Munca mea este totodata si modalitatea mea preferata de exprimare. Nu singura, dar cea predominanta. De aceea, multe dintre articolele mele nu sunt doar lucrari pentru clienti, mai contin si zbateri interioare, neuroni consumati si aruncati pe campul de bataie pentru a captura idei valoroase, capabile sa le foloseasca si altora. 

Cum lucrez?

Indisciplinat, dar cu rezultate. Am incercat diverse metode de dresare a timpului pana am realizat ca pe mine trebuia sa ma dresez. Si ca, de fapt, nu vreau asta. Altfel ce rost ar mai avea sa fac ce imi place (v. punctul anterior)? Deci, voi imi spuneti ce vreti si cand vreti, iar eu ma straduiesc sa livrez produsul concret al fanteziilor noastre comune in timp util. Nu ma intrebati totusi cum, asta ramane secretul meseriei. 

Cat scriu?

Mult si bine. Pot scrie texte mai lungi decat o zi de post sau sa fiu mai concisa decat o telegrama. Lasata in voie in habitatul meu natural am tendinta sa concentrez o cantitate cat mai mare de informatie pe metru patrat. 

Ce-mi place? 

Entuziasmul. Diversitatea. Provocarea. E mai usor sa fii creativ decat conformist. Dar sunt si zile in care mi-e greu sa lucrez, mintea mea refuza sa pluteasca printre stele si sa isi agate caruta de ele, preferand sa faca muncile rutiniere, mundane (sau mondene :)).

Ma bucur de ceea ce am, dar imi plac mai ales lucrurile pe care nu le am: o silueta mar. S si suficient timp liber de iesit la petreceri si concerte. Asadar, daca ma invitati la un Martini la amiaza sau chiar si dimineata, vorbiti serios, pentru ca eu nu refuz. Are putine calorii si ma binedispune. S-ar putea sa va fac si un discount din cauza asta.

Ce vreau?

Bani, distractie, fericire si pace pe pamant. Ordinea poate sa varieze. 
Dar-cum ziceam mai sus- tind sa obtin ceea ce nu am. Nu sunt hapsana, doar pofticioasa.
Daca viata e scurta, atunci sa fie un banchet, nu o sindrofie!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu